Hopp til innholdet

Web3 og krypto seminarer vi har deltatt på.

Hvis du er interessert i å lære mer om web3-teknologi og kryptovalutaer, kan du delta på seminarer og konferanser som tilbyr dyptgående innsikt og kunnskap. I denne artikkelen vil vi trekke frem noen av de seminarene vi har deltatt på, og som vi anbefaler for de som ønsker å utforske verdenen av krypto og web3.

VeeCon i Minneapolis Mai 2022: VeeCon er en årlig konferanse som fokuserer på vekting av web3-teknologi og hvordan den kan brukes til å skape en mer dekentralisert og inkluderende verden. Konferansen tilbyr en rekke sesjoner og workshops med førende eksperter innen kryptovalutaer og blokkjedeteknologi, og gir deg mulighet til å knytte nye bekjentskaper og nettverk. For å delta må man eie en VeeFriends eller kjøpe en NFT billett andrehånds når de blir sluppet til eierne av VeeFriends.


NFT.NYC i New York Juni 2022: NFT.NYC er en konferanse som fokuserer på non-fungible tokens (NFT), en teknologi som er i rask vekst og som er relevant for mange områder, fra kunst og kultur til spill og eiendomsmarkedet. Konferansen tilbyr en rekke sesjoner og workshops med førende eksperter innen NFT-teknologi, og gir deg mulighet til å lære mer om denne spennende verdenen.


ApeFest i New York Juni 2022: ApeFest er en årlig konferanse som fokuserer på hvordan web3-teknologi kan bidra til å skape en mer inkluderende og verdensomspennende verden. Konferansen går mest ut på nettverking av de som allerede er inne i NFT og krypto verden. For å kunne delta må man eie en Bored Ape Yacht Club NFT.

Disse seminarene er bare et lite utvalg av de mange mulighetene som finnes for deg som ønsker å lære mer om web3 og kryptovalutaer. Det er verdt å undersøke om det finnes flere seminarer og konferanser i ditt område, eller om du kan delta på arrangementer online. Gjennom å delta på seminarer og konferanser kan du få dyptgående innsikt og kunnskap om denne spennende verdenen, og du kan knytte nye bekjentskaper og nettverk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *